Deze vacature is verlopen

Vacature Webdeveloper (projectmatig)

Wie zijn wij?

Alembo, opgericht in 2005, is de grootste outsourcingspecialist in Suriname. Met een snel groeiend team van meer dan 120 medewerkers, leveren wij kwalitatief hoogwaardige diensten aan vooral Nederlandse en Belgische organisaties. Alembo heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van diensten op het gebied van content management, web- development en specialistische bedrijfsprocessen.

Wat vragen we van jou?

Het is jouw uitdaging en passie om oplossingen te realiseren die voldoen aan de klantwensen, binnen de projectplanning. Je werkt graag samen en je bent een echte problem solver! Als Webdeveloper ben je verantwoordelijk voor het bouwen van websites. Je werkt projectmatig en in teamverband.

Je hebt HBO werk-en denkniveau met kennis van en ervaring met CMS systemen (Magento, WordPress, Joomla), HTML, CSS, en Photoshop. Je kunt eenvoudige scripts schrijven in PHP en Javascript. Je bent in staat een ontwerp, gemaakt in Photoshop, om te zetten naar een template voor een website. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van websites en je bent gewend rekening te houden met zowel usability als SEO.

Wat bieden wij jou?

Door een variëteit aan klantopdrachten voor het komende kwartaal staan we open voor verschillende samenwerkingsverbanden met professionals.

Solliciteren:

Heb je interesse? mail dan je CV en een  korte motivatie naar ons via deze website t.a.v. de Human Resources Manager, Barbara Meije. Sluitingsdatum: 24 augustus  2015