Deze vacature is verlopen

Vacature Teamleider Content & Webservices

Wie zijn wij?

Alembo N.V. is de grootste outsourcingspecialist in Suriname. Met een snel groeiend team van meer dan 100 medewerkers, richten wij ons op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten aan vooral Nederlandse en Belgische organisaties. Alembo N.V. heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van diensten op het gebied van administratie, content & webservices management, klantenservice en specialistische bedrijfsprocessen.

Wat ga je doen?

Als Teamleider Content & Webservices ben je verantwoordelijk voor een team van circa 25 medewerkers. De teamleden werken of op kantoor of thuis. De activiteiten zijn projectmatig, zowel voor tekstschrijversopdrachten als websites bouwen. Je geeft situationeel en resultaatgericht leiding gericht op de persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van optimale prestaties. Klanten kun je adviseren over E-commerce en marketingvraagstukken. De webdevelopers kun je op technisch vlak coachen.

Wat vragen we van jou?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding aangevuld met 2 jaar ervaring in het projectmatig aansturen van webdevelopment opdrachten. Je kunt goed abstract denken, je hebt ervaring in het aansturen van teams en afdelingen. Je hebt kennis van content, e-commerce, websites en marketing. Je beschikt over uitmuntende Nederlandse communicatie skills, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een professionele, innovatieve werkomgeving met een warm hart. Alembo groeit en dit biedt voor jou carrière kansen. We hebben een modern HR beleid waaronder een Persoonlijk Ontwikkel Plan, waardoor je gericht kunt werken aan je loopbaan. Wij bieden je een jaarcontract voor 40 uur per week. De arbeidsvoorwaarden bestaan uit een uitstekend salaris en een onkostenvergoeding.

Solliciteren:  

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail je CV met daarbij een korte motivatie naar ons via deze website t.a.v. de Human Resources Manager, mevrouw B. Meije.

De selectieprocedure bestaat uit gesprekken. Sluitingsdatum: 19 september 2015.