Deze vacature is verlopen

Vacature Sales Executive Manager

Symbiont Consulting is voor een van haar klanten op zoek naar een ervaren en gedreven Sales Executive Manager

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf, dat actief is binnen de consumptiegoederensector en opereert op zowel de lokale als de internationale markt. Haar kwalitatief hoogwaardige producten, processen en diensten voldoen aan zowel lokale en internationale standaarden.

 SALES EXECUTIVE MANAGER

Ben je een ervaren Sales Manager die een team kan motiveren en enthousiasmeren om gestelde targets te halen? Ben je iemand die kansen ziet, scherp analyseert en nieuwe trends en ontwikkelingen identificeert in de markt? Ben je een enthousiaste netwerker die bruist van initiatieven en ideeën? Dan is de functie van Sales Executive Manager iets voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Als Sales Executive Manager ben je medeverantwoordelijk voor het commercieel beleid in de organisatie. Je geeft leiding aan een team van ruim 30 medewerkers en bent verantwoordelijk voor het realiseren van omzetten en targets op zowel lokale als internationale markten. Je identificeert effectieve ‘route to market’ strategieën voor nieuwe markten en identificeert nieuwe distributiepartners.

WAT IS HET PROFIEL?

Je hebt een HBO opleiding en minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een sales organisatie. Je bent een doortastende en integere professional met een business focus. Je bent commercieel en analytisch sterk, een netwerker en een overtuigende gesprekspartner. De termen oplossingsgericht, gedrevenheid, resultaatgericht en ondernemend passen bij jou.

 WAT WORDT JOU GEBODEN?

Naast een goed salaris biedt het bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden, fijne collega’s, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

Sollicitaties met Curriculum Vitae kunnen tot uiterlijk 6 november 2017 per mail via Freelance.

Alleen de kandidaten die door de pre-selectie heen zijn, zullen een reactie van ons ontvangen.