Deze vacature is verlopen

Vacature Sales Account Manager

Onze klant is een regionale speler in de ICT branche en levert een breed aanbod aan producten en diensten. Samen met de klant ontwikkelt en implementeert de organisatie op maat gesneden ICT business solutions.

Sales Account Manager

Ben je een gedreven Sales Account Manager die in staat is om kansen in de markt te identificeren en daarop in te spelen? Ben je iemand die zelfstandig het salesproces van acquisitie tot en met relatiebeheer weet te beheren en te monitoren? Heb je een sterke commerciële drive en weet je verbinding te maken met de klant? Dan is de functie van Sales Account Manager iets voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Als Sales Account Manager ga je actief op zoek naar nieuwe klanten en vertaalt hun behoeftes naar concrete oplossingen. Je onderhoudt de relaties met bestaande klanten en voorziet hen van productinformatie. Daarnaast ben je in staat trends en ontwikkelingen in de markt te identificeren en om te zetten in nieuwe kansen voor het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantportfolio en de daaraan gekoppelde administratie. Je werkt nauw samen met de Country Manager en draagt actief bij aan het realiseren van omzetdoelstellingen.

WAT IS HET PROFIEL?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding in Bedrijfskunde of Commercieel Economie. Je hebt minimaal drie (3) jaar saleswerkervaring en bent bereid jezelf verder te ontwikkelen. Je hebt een sterke commerciële drive en weet goed te onderhandelen. Je bent een netwerker en een overtuigende gesprekspartner.
De termen oplossingsgericht, klantgericht en ondernemend passen bij jou. Ook beschik je over een eigen auto.

WAT WORDT JOU GEBODEN?
Naast een goed salaris biedt het bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden, fijne collega’s, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

Sollicitaties met Curriculum Vitae kunnen tot uiterlijk 9 maart 2018 per e-mail gericht worden aan ons via Freelance.