Deze vacature is verlopen

Vacature Production Operator

 

Banking Network Suriname N.V. (BNETS) is in 2005 opgericht met als doel het stimuleren van het elektronisch betalingsverkeer in Suriname. Dit doen wij door te zorgen voor een modern en veilig interbancair netwerk en het faciliteren van financiële instellingen in Suriname. Met een team van jonge, gedreven collega’s werken wij aan innovatieve oplossingen en de ontwikkeling van het betaallandschap.

Voor de versterking van de Business Process Outsourcing afdeling is BNETS op zoek naar een gemotiveerde Production Operator. Business Process Outsourcing is de productieafdeling van BNETS die o.a. verantwoordelijk is voor het produceren van bankafschriften en chequeboekjes van financiële instellingen.

Het betreft een fulltime functie waarbij je werkzaam bent binnen de dagelijkse operaties van deze outsourcingsdienst van BNETS.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn onder andere:

  • Bedienen van de enveloppeermachines en printers.
  • Verrichten van basis onderhoud en controles op enveloppeermachines en printers en het oplossen van simpele print issues.
  • Zorgdragen dat de productieruimte in ordelijke staat verkeert.
  • Driver werkzaamheden.

Voor deze functie verwachten wij dat je zowel in teamverband als zelfstandig optimaal kan functioneren. Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met deadlines, tevens ben je bereidt in shiftverband te werken. Je hebt een professionele werkhouding waarbij je accuraat en resultaatgericht te werk gaat en kwalitatief goed werk aflevert. Bovendien ga je zeer vertrouwelijk om met informatie.

Functievereisten

  • Minimaal MBO/VOS werk- en denkniveau.
  • Computervaardigheden: MS Word, MS Excel, MS Outlook.
  • In het bezit van een geldig BE Rijbewijs.

BNETS biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige, dynamische werkomgeving. Voldoe je aan dit profiel en heb je interesse in deze vacature bij BNETS dan ontvangen wij graag uiterlijk woensdag 31 oktober a.s. jouw sollicitatiebrief en Curriculum Vitae via Freelance o.v.v. “Sollicitatie Production Operator”.