Deze vacature is verlopen

Vacature Operations Coordinator

Vacature Operations Coordinator BNETS

Banking Network Suriname N.V. (BNETS) is in 2005 opgericht met als doel het stimuleren van het elektronisch betalingsverkeer in Suriname. Dit doen wij door te zorgen voor een modern en veilig interbancair netwerk en het faciliteren van financiële instellingen in Suriname. Met een team van jonge, gedreven collega’s werken wij aan innovatieve oplossingen en de ontwikkeling van het betaallandschap.

Voor de versterking van de Business Process Outsourcing afdeling in Paramaribo is BNETS op zoek naar een gemotiveerde Operations Coördinator. Business Process Outsourcing is de productieafdeling van BNETS die o.a. verantwoordelijk is voor het produceren van bankafschriften en chequeboekjes van financiële instellingen.

Het betreft een fulltime functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het gehele productieproces van het invoeren van de werkorders tot het uitprinten, envelopperen en distribueren van de bankafschriften. Daarnaast coördineer je een team van 4 – 6 production operators. Je rapporteert dagelijks aan de operations manager.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn onder andere:

  • Opmaken van werkroosters en de dagelijkse coördinatie, planning en controle van de productiewerkzaamheden.
  • Afstemmen met de production operators over de uit te voeren werkzaamheden en controle hiervan.
  • Voorraadbeheer (inclusief waste management).
  • Administratiebeheer: verwerken en bijhouden van de onderliggende administratie van het productieproces en het rapporteren hiervan naar de operations manager.
  • Beheren en bedienen van de enveloppeer- en printmachines inclusief basis onderhoud, controles en het oplossen van simpele print issues.
  • Beheer van het productieproces waarbij je dit proces niet alleen overziet maar ook meedenkt over praktische oplossingen om het proces efficiënter en effectiever te maken.

Voor deze functie verwachten wij dat je zowel in teamverband als zelfstandig optimaal kan functioneren. Je bent stressbestendig, kan goed omgaan met deadlines en bent bereid in shiftverband te werken. Je hebt een professionele werkhouding waarbij je accuraat en resultaatgericht te werk gaat en kwalitatief goed werk aflevert. Bovendien ga je zeer vertrouwelijk om met informatie.

Functievereisten

  • Minimaal MBO/VOS werk- en denkniveau.
  • Computervaardigheden: MS Word, MS Excel, MS Outlook.
  • In het bezit van een geldig BE Rijbewijs.

BNETS biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige, dynamische werkomgeving. Voldoe je aan dit profiel en heb je interesse in deze vacature bij BNETS dan ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 02 november a.s. jouw sollicitatiebrief en Curriculum Vitae. Deze documenten kunnen als attachment per e-mail worden verstuurd naar ons via Freelance o.v.v. “Sollicitatie Operations Coördinator”.