Deze vacature is verlopen

Vacature Medewerker Klantenservice

Wie zijn wij?

Alembo N.V. is de grootste outsourcingspecialist in Suriname. Met een snel groeiend team van bijna 100 medewerkers, richten wij ons op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten aan vooral Nederlandse en Belgische bedrijven. Alembo N.V.  heeft ruime ervaring in het uitvoeren van  diensten op het gebied van administratie, content management, klantcontact en specialistische bedrijfsprocessen.

 

Wat ga je doen?

Je beantwoordt via live chat,  mail en of de telefoon vragen van klanten en je geeft informatie over uiteenlopende producten (inbound). Je zorgt dat je kennis up to date is en je werkt nauw samen binnen het team.

 

Wat vragen we van jou?

Je hebt een service-en klantgerichte instelling en grote affiniteit met het internet (met name online shoppen). Je bent stressbestendig en je kan bijzonder goed switchen van taken. Jij bent pas tevreden als de klant tevreden is. Door je enthousiasme en je drive maak jij het verschil!

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke baan voor ongeveer minimaal 20 uur week De werkzaamheden worden vanuit ons kantoor verricht. De werkuren zijn in overleg af te spreken tussen 5:00 – 18:00 uur van maandag tot en met zondag. Je krijgt een training ‘on the job’ en een coach toegewezen. Alembo N.V. is een snel groeiende organisatie en we stimuleren het werken op verschillende projecten en het doorgroeien naar een andere functie.

 

Functie-eisen

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goede typevaardigheden (> 200 per minuut);
  • Je bent minimaal 3 middagen en om het weekeinde beschikbaar.

 

Je profiel

  • Empatisch-en inlevingsvermogen in diverse klanten;
  • Een kwaliteits- en klantgerichte houding en goede luistervaardigheid; bewaken KPI’s
  • Flexibel in je werkzaamheden en beschikbaarheid;
  • Out of the box kunnen denken;
  • Leergierig;
  • Enthousiast en gemotiveerd;

 

Arbeidsvoorwaarden

Naast een prima basissalaris, kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij een vaste aanstelling.

 

Neem nu actie!

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail of bezorg nu je CV met daarbij een korte motivatie naar ons via deze website t.a.v. de Human Resources manager. De selectieprocedure bestaat uit gesprekken en testen.