Deze vacature is verlopen

Vacature ICT-Business analist

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) is een dynamisch bedrijf welke een centrale plaats inneemt in de totale ziekenhuiszorg. Het heeft als doel het verlenen van kwaliteitszorg aan de Surinaamse samenleving.

De afdeling Programma EPD (Programma Elektronisch Patienten Dossier) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heeft een belangrijke rol in het bereiken van de doelen en speelt in op de wensen van het ziekenhuis en de klanten (artsen, verpleegkundigen, administratieve krachten en staf).

Wij zijn per direct op zoek naar een ICT-Business analist

Uw profiel

In de functie als ICT-Business analist ben je bezig met het innoveren en het verbeteren van business processen. Hiernaast ga je je verder verdiepen in software applicaties. Samen met het team denk je mee aan nieuwe wensen van klanten (artsen, verpleegkundigen, administratieve krachten en staf) en nieuwe mogelijke ontwikkelingen. Hierin is probleemoplossend vermogen een pré. Ook sta je altijd open voor eigen inbreng. Je zal als ICT-Business analist veelal met je directe collega’s en het team communiceren, maar de klant zal hiernaast ook graag wat informatie met je willen uitwisselen over hun wensen en het formeren van hun idee. Verder ben je in staat om draagvlak te creëren onder de eindgebruikers, waarbij je ook ondersteuning geeft voor de ingebruikname, inrichting en training van de nieuwe oplossing.

Doel van de functie

Het succesvol en betrouwbaar leveren van afgesproken resultaten binnen de kaders van het ZIS/EPD project. Het gaat om ICT-projecten, die in opdracht van de organisatie en diensten of in het kader van het verbeteren van de medische werkprocessen worden uitgevoerd.  De ICT-Business analist  voert doorgaans tactische/operationele projecten uit binnen de context van de organisatie of diensten of grootschalige projecten ter vernieuwing van de zorgverlening. De focus in deze functie ligt op het in kaart brengen van functionele en technische eisen en wensen van het ziekenhuis op het gebied van automatiseringsvraagstukken en processen om deze vervolgens te vertalen naar concrete verbetervoorstellen. De ICT-Business analist heeft langjarige ervaring, beschikt over ruime materiekennis en kennis van de projectmethodieken.

Functie eisen

Kennis 

  • HBO+ werk- en denkniveau (Informatica, Bedrijfskundige Informatica)
  • Kennis van en inzicht in de principes van Prince 2 of vergelijkbare projectmethodieken en in staat deze in praktijksituaties toe te passen
  • Kennis van relevante ontwikkelingen op ICT-gebied
  • Kennis van en interesse in ICT-technieken en -producten in ziekenhuizen
  • Kennis van inrichting en werkwijze van ICT-serviceorganisaties

  Vaardigheden 

  • Signaleren van mogelijkheden en deze zelf actief beïnvloeden
  • Proactief
  • Het in begrijpelijke taal communiceren over stand van zaken van projecten, aanwezige knelpunten, risico’s, te nemen maatregelen en eventuele scopewijzigingen

Wat bieden wij

Wij bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Solliciteren

Uw kunt uw sollicitatiebrief en CV tot uiterlijk 31 mei 2018, e-mailen naar Gail Douglas, Management Assistent HR, naar ons via Freelance.