Deze vacature is verlopen

Vacature HR & Legal Manager

De Torarica Group of Hotels is op zoek naar een

HR & Legal Manager

Ben jij een enthousiaste resultaatgerichte HR & Legal Manager met een drive voor veranderingen?

Ons dynamisch management team is op zoek naar een collega manager, die op inspirerende innovatieve wijze, in teamverband op strategisch niveau de “Torarica Group of Hotels” naar nog grotere hoogtes helpt brengen:

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen, adviseren en faciliteren van het primaire proces op het HR vakgebied. Daarnaast is de Manager HR & Legal als MT lid mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het strategisch organisatiebeleid en ontwikkelt als afgeleide hiervan het strategisch HR beleid door beleidsvoorstellen aan de directie aan te dragen. Verder heb je kennis van en ervaring met de Surinaamse arbeidswetgeving en ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van de juridische zaken omtrent zowel personeelszaken als overige bedrijfsjuridische aangelegenheden.

  • Ben jij geïnteresseerd in een veelzijdige (eind-) ver­antwoor­delijke HR positie?
  • Bezit jij de skills om ons op HR en Legal gebied scherp te houden?
  • Vind jij ook dat een succesvolle organisatie staat of valt met het binden en boeien van professioneel, gemotiveerd en klant­gericht personeel?
  • Ben jij een vernieuwende geest die weet hoe mensen te motiveren?

Heb jij op HBO/academisch niveau in onze sector, meerjarige HR er­varing en weet jij daarmee binnen onze organisatie het Human Resource beleid vorm te geven op een manier die inspireert?

Dan willen wij graag kennismaken!

Wij bieden een moderne, vernieuwende werkkring in een professioneel management team met uitstekende arbeidsvoorwaarden, primair en secundair.

Stuur tot uiterlijk 08 juni 2017 je schriftelijke reactie voorzien van je cv naar de HR afdeling van de Torarica Group of Hotels of via Freelance.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

The Torarica Group of Hotels offers a “home away from home” by consistently striving to create a unique and personalized service benefitting all stakeholders