Deze vacature is verlopen

Vacature HR & Legal Manager

De Torarica Group of Hotels is op zoek naar een

HR & LEGAL MANAGER

Ben jij degene die onze Human Resources aanachtsgebied helpt zich verder te ontplooien en de “Torarica Group of Hotels” naar nog grotere hoogtes helpt brengen?

Ons dynamisch management team is op zoek naar een collega manager, die samen met ons op inspirerende innovatieve en daadkrachtige wijze veranderingen helpt te realiseren.

Naast lijnverantwoordelijke voor het ondersteunen, adviseren en faciliteren van het primaire proces op het HR vakgebied ben je als MT lid HR & Legal, mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het strategisch organisatiebeleid en ontwikkel je als afgeleide hiervan strategische HR beleidsvoorstellen voor de directie. Verder heb je kennis van en ervaring met de Surinaamse arbeidswetgeving en ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van de juridische zaken omtrent zowel personeelszaken als overige bedrijfsjuridische aangelegenheden.  

Als jij degene bent

  • met interesse in een veelzijdige (eind-) verantwoordelijke HR positie;
  • die de juiste skills heeft om ons op HR en Legal gebied scherp te houden;
  • die ook van mening is dat een succesvolle organisatie staat of valt met het binden en boeien van professioneel, gemotiveerd en klantgericht personeel;
  • met een vernieuwende geest die weet hoe mensen te motiveren?

Als je daarnaast ook op HBO/academisch niveau op HR/ juridische vlak geschoold bent met aantoonbare meerjarige HR ervaring in onze sector, en weet je daarmee het Human Resource beleid op inspirerende wijze vorm te geven

dan willen wij graag kennismaken!

Wij bieden een moderne, vernieuwende werkkring in een professioneel management team met uitstekende arbeidsvoorwaarden, primair en secundair.

Stuur tot uiterlijk 10 augustus 2017 je schriftelijke reactie voorzien van je cv naar de HR afdeling van de Torarica Group of Hotels.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

The Torarica Group of Hotels offers a “home away from home” by consistently striving to create a unique and personalized service benefitting all stakeholders