Deze vacature is verlopen

Vacature HR Business analyst

Symbiont Consulting is voor de Fernandes Bottling Company N.V. op
zoek naar een ervaren en gedreven

HR BUSINESS ANALYST

De Fernandes Bottling Company N.V. is langer dan 75 jaar de producent en distribiteur van de producten van ‘The Coca-Cola Company’ in Suriname en haar eigen merk softdrinks.

HR BUSINESS ANALYST
Ben jij een sterke analytische persoon die op basis van goed onderbouwde analyses adviezen kan aandragen voor organisatieverbeteringen? Kun je procesmatig denken en heb je oog voor verbeteringen? Heb je daarnaast een goed gevoel voor de ontwikkeling van mensen in organisaties?
Dan is de functie van HR Business Analyst iets voor jou!

WAT GA JE DOEN?
Als HR Business Analyst ondersteun jij de HR Manager bij het ontwikkelen, uitwerken en
implementeren van het HR beleid. Op basis van data en statistieken maak jij analyses om
verbeteringen op HR gebied voor de organisatie aan te dragen en door te voeren. Daarnaast draag jij bij aan de ontwikkeling en implementatie van HR instrumenten en fungeer je als gesprekspartner en adviseur van het lijnmanagement voor HR vraagstukken.

WAT IS HET PROFIEL?
Je hebt een WO/HBO opleiding en hebt minimaal 7 jaar werkervaring. Je bent een doortastende en integere professional met een business focus. Je bent analytisch sterk, oplossings- en klantgericht en hebt voldoende kennis over statistiek en data-analyse. Je bent een vaardig en overtuigend gesprekspartner.
De termen integer, pro-actief, cijfermatig, onafhankelijk en resultaatgericht passen bij jou.

WAT WORDT JOU GEBODEN?
Naast een goed salaris biedt dit bedrijf jou goede secundaire arbeidsvoorwaarden, fijne collega’s, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

Sollicitaties met Curriculum Vitae kunnen tot uiterlijk 12 augustus 2017 per e-mail gericht worden aan ons via Freelance.
Alleen de kandidaten die door de pre-selectie heen zijn, zullen een reactie van ons ontvangen.