Deze vacature is verlopen

Vacature Commercial Advisor

Een bedrijf dat zichzelf ten doel stelt om de beste producten van de wereld in Suriname aan de man te brengen. Een organisatie met een combinatie van jonge getalenteerde mensen en ervaren professionals die allemaal met passie en ambitie een doel nastreven.

Houd je van uitdagingen, weet je te connecten met mensen en heb je een vlotte babbel? Weet jij dat jij alles kan aanleren en dit ook goed kan uitleggen aan wie dan ook?

Dan pas jij misschien wel binnen Harsons.

Commercial Advice!

Wij zijn onze Business Development afdeling aan het uitbreiden met een Commercial Advisor.

Commercial Advisors zijn medewerkers die onze partners voorzien van advies volledig afgestemd op hun behoefte gebruikmakend van onze producten en diensten.

De hoofdtaken zijn het onderhouden van duurzame relaties met partners, het verwerven van nieuwe opdrachten (acquisitie) en het enthousiast verkondigen van de Harsons filosofie. Hiernaast draag lever je input voor en werk je mee aan de strategieƫn die wij als organisatie uitvoeren om onze organisatie doelen te bereiken. Met duidelijke verantwoordelijkheden werk je met meerdere petten op aan de commercie en de verbetering van onze organisatie en onze partners.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een collega die oog heeft voor detail. Iemand die inzicht heeft in menselijke beweegredenen. Een persoon die organisaties en de werking van systemen begrijpt. Iemand die geweldig kan communiceren in zowel woord als geschrift. Daarnaast vragen we ook nog een enorm verantwoordelijkheidsgevoel.
Technisch en psychologisch inzicht is een pre.
Verder verwachten wij dat je bereid bent om haast alles te leren en goed op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op de lokale markt om hier snel op te kunnen inspelen.

Wat bieden wij?

Harsons is een moderne organisatie met ambitie en visie die al meer dan 55 jaar actief is op de Surinaamse markt en in de regio. De organisatie biedt structuur, een procesmatige aanpak en constante focus op verbetering. Een plek waar jij kan groeien en jezelf continu ontwikkelen terwijl jou impact op onze organisatie en onze markt wordt gewaardeerd.