Deze vacature is verlopen

Vacature Commercial advisor

HARSONS is een bedrijf dat reeds meer dan 55 jaar actief is op de Surinaamse markt en in de regio en zichzelf ten doel stelt om de beste producten van de wereld in Suriname aan de man te brengen. Een organisatie met een combinatie van jonge getalenteerde mensen en ervaren professionals die allemaal met passie en ambitie een doel nastreven.

Hou je van uitdagingen, weet je van aanpakken en heb je een vlotte babbel?

Is Interior Decorating jouw passie en ben je pas tevreden met twee stappen vooruit i.p.v. één?

Dan nodigt HARSONS jou uit te solliciteren voor de functie van:

 Commercial Advisor (M/V)

Wat ga je doen?

De hoofdtaken zijn het onderhouden van een duurzaam relatiebeheer met partners, het verwerven van nieuwe opdrachten (acquisitie van nieuwe of bestaande partners) en het onder de aandacht brengen van (nieuwe) producten en het verkopen hiervan door een gesprekspartner te zijn, die feilloos aanvoelt wat de behoeften van de partner is om te komen tot het realiseren van de geprognosticeerde targets.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega op HBO werk- en denk niveau.

Deze moet passie hebben voor Interior Decorating, in het bijzonder voor Office Furniture & Decorating, enige kennis van technische logica bezitten en open staat voor ontwikkelingen in deze sector. Bereid zijn om alles over deze branche te leren en goed op de hoogte zijn van ontwikkelingen op de lokale markt en hierop snel kunnen inspelen. Beschikken over goede contactuele eigenschappen en bovenal een enthousiaste teamspeler.

Wat bieden wij?

Harsons is een moderne organisatie die reeds meer dan 55 jaar actief is op de Surinaamse markt en in de regio. De organisatie biedt genoeg doorgroeimogelijkheden en een bijpassend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.