Deze vacature is verlopen

Teamleider klantenservice

Wie zijn wij?

Alembo N.V. is de grootste outsourcingspecialist in Suriname. Met een snel groeiend team van bijna 100 medewerkers, richten wij ons op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten aan vooral Nederlandse en Belgische organisaties. Alembo N.V. heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van diensten op het gebied van administratie, content management, klantenservice en specialistische bedrijfsprocessen.

Wat ga je doen?

Als Teamleider Klantenservice ga je samen met het team de organisatiegroei effectueren. Bestaande klantprocessen ga je optimaliseren en nieuwe klantprocessen kun je inregelen. Je creëert een werk-leeromgeving waarin medewerkers goed kunnen presteren en geïnspireerd worden. Je managementvaardigheden pas je integraal en praktisch toe.

Wat vragen we van jou?

Jij bent ambitieus. Je hebt ervaring in het ontwikkelen van klantenservices. Je hebt minimaal 2 jaar relevante leidinggevende ervaring in een klantenservice omgeving en je kunt goed prestatie- en ontwikkelingsgericht leidinggeven. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding. Je bent bereid om in shifts tussen 04:00 – 18:00 uur van maandag tot en met zondag te werken. De functie is fulltime, echter parttime tot 32 uur is ook bespreekbaar.

Wat bieden wij jou?

Een zakelijke innovatieve werkomgeving met een warm hart. Alembo groeit en dit biedt voor jou carrière kansen. We hebben een modern HR beleid waaronder een Persoonlijk Ontwikkel Plan, waardoor je gericht kunt werken aan je loopbaan. Wij bieden een jaarcontract met de intentie om de functie permanent in te vullen. De arbeidsvoorwaarden bestaan uit een uitstekend salaris en onder meer een een bonus en onkostenvergoeding.

Solliciteren:

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail je CV (s.v.p. e-mailadres hierin vermelden) met daarbij een korte motivatie naar ons t.a.v. de Human Resources Manager, mevrouw B. Meije.

De selectieprocedure bestaat uit gesprekken en een competentietest. Sluitingsdatum: 5 mei 2014