Deze vacature is verlopen

Specialist usability design en testing apps

Wie we zijn

Wij zijn een ambitieus en snel groeiend Belgisch bedrijf actief in de multimedia-sector. We bieden een totale dienstverlening aan in digitale communicatie op de volgende domeinen: de ontwikkeling van websites, de productie van video op het internet, de bouw van elektronische nieuwsbrieven, de bouw van meetsystemen en de ontwikkeling van apps die de productiviteit voor onze klanten verhogen.

Wie we zoeken

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een specialist in usability design en testing. Je werkt mee aan diverse app-projecten. Je bent verantwoordelijk voor 3 aspecten:

 1. Je wordt onze expert op het vlak van usability voor apps op de 3 platformen: iOS, Android en Windows 8. Je verdiept je in de HIG van Apple, de Design Principles voor Android en Modern UI voor Windows. Je bestudeert voorbeelden van succesvolle apps en legt een bibliotheek aan van goede interfaces.
 2. Je maakt mock-ups voor apps op basis van de business requirements. Dit kan met een schets op papier of door gebruik te maken van Invisionapp.com. Je geeft ook instructies en feedback aan de graficus die het ontwerp maakt.
 3. Eenmaal de apps ontwikkeld, sta je in voor de usability testing. Daarbij heb je zowel aandacht voor de correcte werking als voor de gebruiksvriendelijkheid van de app. In overleg met de projectleider stel je aanpassingen voor aan usability en design.

Wat we van je vragen

 • Je hebt een passie voor mobiele apparaten en apps
 • De gebruiker komt bij jou steeds op de eerste plaats
 • Je bent analytisch aangelegd
 • Je bent leergierig
 • Je kan zelfstandig werken en heldere rapporten maken
 • Je hebt bij voorkeur voeling met software-ontwikkeling (in het algemeen)
 • Je kennis van het Engels is perfect
 • Je hebt een resultaatgerichte instelling

De functie betreft een voltijdse functie (40 uren per week). Hier staan een competitief verloningspakket, een aangename internationale werkomgeving met veel afwisseling en groeimogelijkheden tegenover.

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief via mail naar ons via deze website. Plaats van tewerkstelling is Paramaribo, Q-Mall aan de Kwattaweg.

Voor bijkomende informatie kunt u een reactie achterlaten.