Deze vacature is verlopen

Specialist search engine optimization (SEO)

Wij zijn een ambitious en snel groeiend Belgisch bedrijf actief in de multimedia-sector. We bieden een totale dienstverlening aan in digitale communicatie op de volgende domeinen: de ontwikkeling van websites, de productie van video op het internet, de bouw van elektronische nieuwsbrieven, de bouw van meetsystemen en de ontwikkeling van apps die de productiviteit voor onze klanten verhogen.

Wie we zoeken

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een specialist in search engine optimization (SEO). Als SEO specialist werk je mee aan diverse projecten, deels uitvoerend en deels adviserend. Je bent verantwoordelijk voor 3 aspecten:

1. De websites die wij voor klanten bouwen, maken gebruik van een intern ontwikkeld content management systeem (Sitemachine), dat steeds verder ontwikkeld. Jij zorgt ervoor dat dit systeem geoptimaliseerd wordt (op vlak van architectuur en functionaliteiten) zodat de websites die er gebruik van maken optimaal scoren in zoekmachines. Hiertoe doe je literatuuronderzoek, aangevuld met praktische ervaring en zoek je samen met het ontwikkelingsteam naar methodes ter implementatie.

2. Voor onze eigen website en die van ons zusterbedrijf zorg je voor een goede ranking en een goede conversie. Je analyseert de doelgroepen van onze websites, rapporteert over de posities en het websitegedrag van de bezoekers. Het gaat meer bepaald om het domein van de webvideo en een reeks e-learning opleidingen voor vrije beroepen.

3. Je onderzoekt het domein van de video-seo. Ons bedrijf is de Belgische nummer twee in online videoproductie en we willen ervoor zorgen dat klanten die door ons een video laten maken goed scoren in Google via YouTube.

Wat we van je vragen

– Je hebt een passie voor zoekmachines en hoe je deze kan beïnvloeden
– Je hebt een sterk analytische vermogen
– Je bent leergierig
– Je kan zelfstandig werken en heldere rapporten maken
– Je hebt kennis van webtechnologie (html), en bij voorkeur voeling met software-ontwikkeling (.Net)
– Je hebt een goede kennis van Google Analytics
– Ervaring met SEO is een pluspunt, maar niet noodzakelijk
– Ervaring met SEO-tools is een pluspunt, maar niet noodzakelijk
– Je hebt een resultaatgerichte instelling
– Je bent klantgericht

De functie betreft een voltijdse functie (40 uren per week). Hier staan een competitief verloningspakket, een aangename internationale werkomgeving met veel afwisseling en groeimogelijkheden tegenover.

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief via mail naar stefan@arofex.info. Plaats van tewerkstelling is Paramaribo. Voor bijkomende informatie kan u ons steeds bereiken per e-mail of via skype stefan.van.nieuwenhove