Deze vacature is verlopen

Senior Account Manager

Het werkgebied

U draagt zorg voor het sales traject van initiatie tot en met realisatie op basis van de door de Hakrinbank vastgestelde strategie. U acquireert zelfstandig nieuwe klanten en u onderhoudt en ontwikkelt de klantrelaties. U ziet kansen voor groei en neemt initiatieven zodat de omzet groeit, nu en in de toekomst. Verder houdt u de marktontwikkelingen bij en bespreekt deze met de directie, u denkt mee en adviseert bij beleidsmatige zaken en keuzes zoals strategie m.b.t. de realisatie van salesdoelstellingen of optimalisatie van salesprocessen.

Uw profiel

U hebt een HBO/universitair werk- en denkniveau (bij voorkeur Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde) en minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare strategische commerciële functie in de financiële of aanverwante sector. U kunt strategie omzetten naar praktijk. U bent sterk commercieel gericht, communicatief vaardig en u beheerst de Nederlandse en de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk. U hebt een uitstekend analytisch denkvermogen en bent in staat zich te richten op zowel details als op de strategie van de organisatie. U hebt een teamplayer mentaliteit met het talent om onder druk te presteren.

De Hakrinbank NV

De Hakrinbank N.V. is een snelgroeiende en dynamische Surinaamse financiele instelling waarin kwaliteit en deskundigheid centraal staan bij het aanbieden van een integraal pakket aan hoogwaardige financiele diensten.