Deze vacature is verlopen

Sales Coordinator (Rumhuis)

Sales Coordinator (Rumhuis)

Over ons:
Suriname Alcoholic Beverages N.V. is een dynamisch Surinaams bedrijf met een passie voor het produceren van rum en andere alcoholhoudende producten waaronder de toonaangevende merken; Borgoe, Black Cat, Mariënburg, Hanappier Eau de Vie en Voltz Vodka. Daarnaast importeren wij bekende wijnen zoals Frontera, Sunrise en Casillero Del Diablo. Het bedrijf bestaat uit drie ondernemingen: SAB N.V., SAB-Distributie en het Surinaamsch Rumhuis (SRH).
Het Surinaamsch Rumhuis is een in de originele bouwstijl gerestaureerd pand met een eigentijdse, stijlvolle inrichting met als doel lokale bezoekers en de vele toeristen die jaarlijks Suriname bezoeken de sfeer van “True Rum” te laten beleven middels een voor Suriname uniek concept. Dit wordt gedaan door het organiseren van rondleidingen, evenementen, tastings van rum en cocktails. Daarnaast is het Rumhuis ook beschikbaar als huurlocatie voor trainingen en conferenties voor kleine groepen en als sfeervolle ambiance voor privé-evenementen. Voor ons Rumhuis team zijn wij per direct op zoek naar een gedreven Sales Coordinator.

De uitdaging:
Als Sales Coördinator SRH krijg je een belangrijk deel van het sales traject onder je hoede. Van acquisitie tot het beheer van een eigen klantportfolio, waarvan de samenstelling kan variëren van multinational, overheidsorganisatie tot zelfstandige ondernemer. Als spin-in-het web ben je voor alle betrokkenen het eerste aanspreekpunt. Omdat je steeds een aantal trajecten tegelijkertijd onderhanden hebt, moet je goed overzicht houden en in staat zijn ‘veel ballen in de lucht te houden’. En weet je naast goed plannen, organiseren en coördineren ook te improviseren waar dat nodig is. Je werkt binnen een ambitieus en dynamisch commercieel team, waarbij goed samenwerken een must is.

Functieomschrijving:
Als Sales Coördinator identificeer je kansen, brengt prospects in kaart, benadert (potentiële) klanten met concrete voorstellen en bouwt commerciële relaties verder uit. Je bent gewend om met targets te werken en kunt out-of-the-box denken en handelen. Vanzelfsprekend communiceer je helder en doeltreffend richting interne en externe stakeholders. Samen met je collega’s lever je een doorslaggevende bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het Surinaamsch Rumhuis!


Wat vragen wij van je?
Jij hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in een commerciële of bedrijfskundige richting met tenminste 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit of ervaring met hospitality (marketing/sales) is een pre.
Je bent bekend met de moderne sales technieken en instrumenten zoals Tele-/Direct Sales, DM/CRM, internet/social media, sms-marketing

Je bent energiek, doelgericht, doortastend, een echte teamplayer met een drive en communicatief sterk zowel in woord als geschrift (Nederlands en Engels).
Je weet hoe je zaken voor elkaar krijgt; je zet creativiteit om in resultaten bereiken.
Je bent een gesprekspartner die op strategisch niveau meedenkt.
Een zekere mate van flexibiliteit in werktijden gezien de aard van deze functie.

Wat bieden we je?
Een zeer uitdagende positie binnen een dynamische werkomgeving.
Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden op basis van opleiding en ervaring.
Uitzicht op verdere opleiding- en ontplooiingsmogelijkheden.

Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn?
Sollicitatie brieven vergezeld van een curriculum vitae kunnen voor 15 januari 2015 per email gericht worden aan ons via deze website of per post aan Suriname Alcoholic Beverages t.a.v. afdeling Human Resources, Cornelis Jongbawstraat 18-28 te Paramaribo, Telefoon: 473344.