Deze vacature is verlopen

Vacature Marketing Manager

CKC Machinehandel Surmac N.V. (Surmac) is een dochteronderneming van de Kersten Group in Suriname.

Wij zijn een zeer dynamisch bedrijf en sinds 1957 de officiële Caterpillar dealer in Suriname. Naast Caterpillar zijn we ook dealer van andere wereldberoemde merken zoals AGCO, Massey Ferguson en Ingersoll Rand.

Wij zijn het juiste bedrijf als het gaat om het aanbieden van geïntegreerde oplossingen op het gebied van zwaarmaterieel, technische apparatuur, productondersteuningen service na verkoop. In de afgelopen 76 jaar zijn wij zeer nauw betrokken geweest bij alle belangrijkei ndustrieën zoals mijnbouw, elektriciteitsopwekking, bosbouw, overheid, marin, landbouw, olie en gas Surmac denkt in uitdagingen en het werkt nauw samen met haar klanten naar op maat gesneden oplossingen.

Bedrijfscultuur

Werken bij Surmac betekent werken in een zeer snel groeidende, internationaal georiënteerde organisatie. We hebben een jonge, dynamische en professionele bedrijfscultuur waarbij wij samen als team werken aan het belang van Surmac en haar klanten.

Op dit moment zijn wij op zoek naar jouw om ons team te komen versterken als:  Marketing Manager

Dit is de uitdaging van de functie:

De kern uitdaging van de job is het leiden van een staf, waaronder marketing professionals, data-analisten, digitale specialisten en Customer Experience specialisten, bij het ontwikkelen, vastleggen en uitvoeren van marketingstrategieën en plannen om uiteindelijk de organisatiedoelstellingen alsmede het Caterpillar’s Business model, – digitale strategie en Across the Table vereisten te realiseren.

Dit zijn jouw hoofd verantwoordelijkheden:

  • Het ontwikkelen en implementeren van marketing plannen om Surmac’s visie en strategie, inclusief de digitale strategie van Caterpillar, en door middel van marketing technieken de gepercipieerde waarde van Surmac / Surmac Guyane SAS vergroten.
  • In samenspraak met Surmac’s Executive leaderschip zal er gewerkt worden aan Surmac’s Strategisch plan en de hieraan gekoppelde marketing activiteiten op een kost effectieve wijze worden uitgevoerd.
  • Het nauw samen werken met andere managers en afdelingen binnen Surmac /Surmac Guyane SAS voort het opzetten van een gecentraliseerd marketingproces om specifieke markt- en klantuitdagingen en –kansen te begrijpen, terwijl data-analyse wordt gebruikt om groeistrategieën te implementeren en mede te eigenen.
  • Gebruik maken van de Caterpillar Production System om effectief de afdeling’s activiteiten te beheersen, integreren van HSE in het dagelijks werk, de kosten beheersen en het bevorderen van teamwork door middel van actieve deelname aan Cross functionele team vergaderingen.

 Je werkomgeving:

Onze kantoren zijn te Paramaribo, Wanica en Nickerie en bestaan uit 220 medewerkers. Wij werken zeer nauw samen met ons zuster Caterpillar bedrijf in Cayenne, Frans Guyana: Surmac Guyane SAS.

Ben jij?

Een enthousiast en energiek persoon met een HBO opleiding Bedrijfskunde gespecialiseerd in Marketing of andere gelijkwaardige opleiding met minimaal 5 jaarwerkervaring op het gebied van Marketing

Beschik jij over het vermogen om effectief in het engels en Nederlands zowel schrifetelijk als mondeling te comminuceren en kan je goed en effectief in teamverband werken dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.

Je hebt een pre als:

  • Je Surninaams kan praten en verstaan
  • Je kennis en ervaring hebt met Marketing / digitale strategieën in alle facetten van zwaar materieel inclusief, Product support, Rental en Sales.

Wat bieden we je aan?

  • De mogelijkheid om een zeer dynamisch team te werken
  • Samen met Caterpillar, werelds grootste originele equipment fabrikant (OEM), te werken aan het implemeteren van marketing strategieën in Suriname en Frans Guyana.
  • Aantrekkelijke salariëring en een interessant pakket secundaire voorwaarden
  • Trainingen en doorgroei mogelijkheden.

Ben je enthousiast?

Email je sollicitatiebrief met curriculum vitae voor 15 december 2017 via Freelance hr@surmaccat.sr

Of

stuur het naar :

CKC Machinehandel SURMAC N.V.

T.a.v. de Human Resources Manager

Martin Luther Kingweg 601, Wanica