Deze vacature is verlopen

ICT-er met programmeertalent

Wie zijn wij?

Alembo N.V. is de grootste outsourcingsspecialist in Suriname. Met een snel groeiend team van meer dan 100 medewerkers, richten wij ons op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten aan vooral Nederlandse en Belgische organisaties. Alembo N.V. heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van diensten op het gebied van administratie, content management, klantenservice en specialistische bedrijfsprocessen.

Wat ga je doen?

Als software developer ga je meebouwen aan een innovatief concept voor het verwerken en publiceren van eCommerce gevens, gericht op de internationale markt. Je werkt nauw samen in een team met sterk ontwikkelde creatieve en analytische capaciteiten. Je leert en denkt snel.

Wat vragen we van jou?

Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met SQL, PHP of een andere programmeertaal (Java, C#, VBA, Perl etc.). Je bent in staat complexe SQL statements te bouwen. Je leert snel en vindt het leuk om je nieuwe programmeertalen en concepten eigen te maken. Je bent een bouwer, een doorzetter en analytisch sterk. Je hebt humor en bent kwaliteitsgericht.

Wat bieden wij jou?

Een zakelijke innovatieve werkomgeving met een warm hart. Alembo groeit en dit biedt voor jou carrière kansen. Je gaat werken aan een innovatief concept, met tools en problematiek die je in Suriname niet snel tegenkomt. We hebben een modern HR beleid waaronder een Persoonlijk Ontwikkel Plan, waardoor je gericht kunt werken aan je loopbaan. Wij bieden een jaarcontract voor 40 uur per week. De arbeidsvoorwaarden bestaan uit een uitstekend salaris en een onkostenvergoeding.

Solliciteren:  

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail je cv met daarbij een korte motivatie naar ons via deze website t.a.v. de Human Resources Manager, mevrouw B. Meije.

De selectieprocedure bestaat uit gesprekken en een competentietest. Sluitingsdatum: 5 juli  2014