Deze vacature is verlopen

Gezocht afgestudeerde hbo/wo-studenten

Van Surinaamse student naar een internationaal financieel talent!

Financieel opleider en detacheerder Welten is voornemens om per januari 2016 enkele projecten op het gebied van financieel klantcontact te verplaatsen van Nederland naar Paramaribo. Hiervoor is Welten op zoek naar 25 gedreven kandidaten die met een gecertificeerd traineeship voorbereid worden om te werken binnen de internationale financiële dienstverlening in Suriname.

Traineeship

Speciaal voor afgestudeerde hbo/wo-studenten die hun carrière een vliegende start willen geven heeft Welten een uniek gecertificeerd traineeship samengesteld.

Dit traineeship duurt drie maanden en start 21 september op de Welten Campus in Nederland. Na een succesvolle afronding (voor kerst 2015) volgt een dienstverband bij Welten met als standplaats Suriname.

Het traineeship is geheel kosteloos en inclusief reis- en verblijfskosten. Kandidaten ontvangen een vaste onkostenvergoeding per maand.

Interesse?

In de eerste week van augustus vinden er in Paramaribo speciale kennismaking- en selectiedagen plaats waarbij ook CEO Cees Welten persoonlijk aanwezig is.

Communicatief, representatief, flexibel, analytisch  en klantgericht. Herken jij jezelf in voorgaande competenties? Stuur dan jouw cv met korte motivatie naar ons via deze website.

Meer informatie? www.werkenbijwelten.eu/suriname