Deze vacature is verlopen

Gedreven Administratief Medewerker

Het RK Bisdom Paramaribo investeert via haar structuren en diverse projecten in de opbouw van de Surinaamse samenleving. Binnen haar organisatie wordt door de Dienst voor Geloof, Cultuur en Communicatie ondersteuning geboden in de verdieping, de beleving en de verkondiging van het geloof. Dit gebeurt door middel van vorming en toerusting en communicatie via diverse media.

Op de administratie van deze dienst ontstaat binnenkort een vacature voor een Administratief Medewerker. De werkzaamheden van deze medewerker bestaan o.a. uit :

  • afhandelen van inkomende en uitgaande telefoongesprekken en bijhouden van correspondentie
  • beheer van website en Facebook pagina van het Bisdom Paramaribo
  • data invoer t.b.v. het weekblad Omhoog
  • assisteren bij de organisatie van activiteiten
  • voorbereiden en notuleren van vergaderingen
  • verwerken van informatie en archiveren

Wij zijn op zoek naar een dame of heer met een VWO vooropleiding en enkele jaren administratieve werkervaring. Je kan goed overweg met de computer, in het bijzonder met Microsoft Office en Outlook, en je bent enthousiast om bij te leren. Je bent proactief, hebt een klant- en servicegerichte instelling en werkt accuraat.

Wij bieden een plezierige, huiselijk aandoende werkomgeving in een mensgerichte organisatie waarin veel ruimte geboden wordt voor persoonlijke groei.

Als je voldoet aan het profiel, je verbonden voelt met het Bisdom Paramaribo en graag een bijdrage wilt leveren aan onze idealen, kun je jouw reactie vergezeld van een cv mailen naar ons via deze website t.a.v. Claudia Tjon Kiem Sang, afdeling HRM.

Voor meer informatie ben je terecht op onze website of je kunt bellen op telnr. 426092 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur.