Deze vacature is verlopen

Brewing Manager

Surinaamse Brouwerij NV, opgericht in 1955 en onderdeel van de Heineken groep, staat al meer dan vijftig jaar symbool voor bier in Suriname. Met een huidig personeelsbestand van ongeveer 145 personen produceren wij de volgende producten in verschillende verpakkingen: Parbo Bier, Parbo Power Stout en Chiller.
Wij bieden een stimulerende en ontwikkelingsgerichte omgeving, een open cultuur en korte communicatielijnen. Onze merken zijn leidend. Onze bedrijfsaanpak is vooruitstrevend en gericht op continue verbetering. Voor werken bij de Surinaamse Brouwerij NV geldt: we doen het met plezier en nemen alleen genoegen met de beste kwaliteit.

Voor onze afdeling Brewing & Filtration zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega voor de functie:

Brewing Manager

Beroepsprofiel
In deze functie ben je ervoor verantwoordelijk dat het bier op de meest efficiƫnte wijze wordt gebrouwen volgens de opgegeven planning en de geldende receptuur en kwaliteitseisen. Je coƶrdineert en stuurt de activiteiten met betrekking tot kwaliteitszorg, procestechnologie en innovaties en als manager van de afdeling geef je direct leiding aan 8 personen. Je rapporteert direct aan de Brouwerij manager.

Vereisten

Universitaire opleiding, studierichting voedingsmiddelen technologie, agrarische wetenschappen of chemische technologie, aangevuld met een brouwopleiding (bv. International Brewing Course). Tenminste 4 jaren werkervaring als leidinggevende of technoloog in een brouw afdeling. Kennis van HACCP en andere relevante Europese kwaliteits standaarden Goede kennis van Microsoft Office applicaties. Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Vaardigheden

Analytisch Accuratesse / oog voor detail Ondernemend Kwaliteitsgericht Klantgericht Resultaatgericht Teamplayer Alert op ontwikkelingen in de markt. Beschikken over uitstekende leiderschapskwaliteiten.

Natuurlijk bieden wij een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket binnen een professionele en resultaatgerichte organisatie.
Wil je deze uitdaging aan?
Stuur je CV met motivatie naar Surinaamse Brouwerij NV, t.a.v. de Human Resources Manager, Brouwerijweg #1 te Paramaribo o.v.v. de functienaam.

Vragen over de functie? Neem dan contact op met de heer Bram Rutten, Brewery Manager, op telefoonnummer (00597)402255.
Voor meer informatie over Surinaamse Brouwerij NV. bezoek onze website www.parbobier.com.