Deze vacature is verlopen

Vacature Web Developer

Alembo N.V. is de grootste outsourcingsspecialist in Suriname. Met een snel groeiend team van meer dan 100 medewerkers, richten wij ons op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten aan vooral Nederlandse en Belgische organisaties. Alembo N.V. heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van diensten op het gebied van administratie, content management, klantenservice en specialistische bedrijfsprocessen.

Wat ga je doen?

Als web developer ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van websites en web applicaties, zowel de vormgeving als de technische bouw. Je adviseert klanten over de structuur en denkt mee over het inhoud geven aan de doelstelling van de website.

Wat vragen we van jou?

Je bent een HBO-er met  kennis van en ervaring met meerdere CMS systemen (Magento, WordPress, Joomla), HTML, CSS, en Photoshop. Je kunt eenvoudige scripts schrijven in PHP en Javascript. Je bent in staat een ontwerp, gemaakt Photoshop PSD, om te zetten naar een template voor een CMS. Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van websites en je bent gewend rekening te houden met zowel usability als SEO.

Het is jouw uitdaging en passie om iets nieuws te kunnen creëren wat voldoet aan de klantwensen, binnen de projectplanning.

Wat bieden wij jou?

Een professionele, innovatieve werkomgeving met een warm hart. Alembo groeit en dit biedt voor jou carrière kansen. We hebben een modern HR beleid waaronder een Persoonlijk Ontwikkel Plan, waardoor je gericht kunt werken aan je loopbaan. Wij bieden je een jaarcontract voor 40 uur per week. De arbeidsvoorwaarden bestaan uit een uitstekend salaris en een onkostenvergoeding.

Solliciteren

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail je CV met daarbij een korte motivatie t.a.v. de Human Resources Manager, mevrouw B. Meije.