Deze vacature is verlopen

Vacature Drugstore Medewerker m/v

Latour drugstore zoekt een medewerker M/V op fulltime basis. Latour drugstore is speciaalzaak aan het worden door een uitgebreid assortiment van drogisterijartikelen aan te bieden. Dat u gaat werken in ons branche is medebepalend voor het succes van het bedrijf. De functienaam ‘is nog nader te bepalen en zal een verzamelnaam zijn voor de talloze… Lees verder Vacature Drugstore Medewerker m/v

Productie Supervisor (m/v)

 In deze functie bent u verantwoordelijk voor: Het bepalen en continu optimaliseren van de productiemethode, het productieproces en de implementatie van nieuwe en/of gewijzigde producten. Het productieteam. Tot uw taken behoren o.a.: Managen van de productieadministratie Medewerkers aansturen Perfectioneren en ontwikkelen van nieuwe producten Optimaliseren van middelen, de werkorganisatie en de productietijd Schriftelijke rapporten en… Lees verder Productie Supervisor (m/v)

Bijles

Mijn kinderen van 4 , 6 , en 8  zoeken  naar een lieve juffrouw voor bijlessen .  Twee keer per week  en wel tussen 2 en 5 uur nm. Persoonlijk langskomen bij Artkotrading NV, Martin Luther Kingweg 16, tel 480534 (Lai)

Winkelchef voor auto-onderdelen zaak

Wij zijn opzoek naar een winkelchef voor onze onderdelen en auto-montage zaak. Minimaal mbo diploma, moet bereid zijn eventueel trainingen te volgen.Mensen met soortgelijke ervaring genieten voorkeur.