Deze vacature is verlopen

Vacature Heavy equipment monteurs

Kuldipsingh Equipment N.V. streeft ernaar om die organisatie te zijn waar het efficiënt en het adequaat voldoen aan de behoefte van haar gewaardeerde klanten gegarandeerd blijft en centraal staat. Kuldipsingh Equipment N.V. meent de missie te realiseren door te werken aan “continual improvement” van haar managementsysteem, equipment en personeel op het gebied van “service excellence”, flexibiliteit, integriteit, teamwork en concurrentiekracht.… Lees verder Vacature Heavy equipment monteurs

Vacature Elektromonteur (M)

Kuldipsingh Equipment N.V. streeft ernaar om die organisatie te zijn waar het efficiënt en het adequaat voldoen aan de behoefte van haar gewaardeerde klanten gegarandeerd blijft en centraal staat. Kuldipsingh Equipment N.V. meent deze missie te realiseren door te werken aan “continual improvement” van haar managementsysteem, equipment en personeel op het gebied van “service excellence”,… Lees verder Vacature Elektromonteur (M)

Vacature Elektromonteur (M)

Kuldipsingh Equipment N.V. streeft er naar  om “de organisatie te zijn die op adequate manier voldoet aan de behoefte van haar gewaardeerde klanten”. Kuldipsingh Equipment N.V. meent deze missie tekunnen  realiseren door te werken aan “continual improvement” van haar management systeem, equipment en personeel op het gebied van “service excellence”, flexibiliteit, integriteit, “teamwork” en concurrerennd.… Lees verder Vacature Elektromonteur (M)